Mağazanız İçin Yeni Sosyal Medya Fikirleri

Mağazanız İçin Yeni Sosyal Medya Fikirleri

Sosyal medya takvimlerinizi planlamanın stresini biraz olsun atmak için mağazalarınızı tanıtmak ve trafiği Etsy mağazanıza geri çekmek için kullanabileceğiniz sosyal medya fikirlerini paylaşıyoruz. Aşağıdaki liste, kendi kanallarınızda kullanabileceğiniz önemli tarihler ve fikirler içerir.
 

Yeni Listeler Paylaşın

 
Mağazanıza yeni bir ürün eklediğinizde bunu pinterest, instagram gibi sosyal medya organlarında paylaşın. En yeni ürününüzün bir fotoğrafını ve kısa bir açıklamasını paylaşın böylece insanlar ne paylaştığınızı merak edip mağazanıza girecek ve alışveriş yapmak isteyeceklerdir.
 

En Popüler Ürününüzü Paylaşın

 
İnsanlar tarafından çok bilinmeyen ama sizin önemli bir pazarı olduğunu düşündüğünüz bir ürününüz var mı ? Bu ürünleri sosyal medya hesaplarınızda paylaşın ve insanları bu ürünü nereden alabilecekleri konusunda bilgilendirmiş olun.
 

Özel Bir Ürününüzü Paylaşın

 
Özelleştirilmiş kişisel ürünler satıyor musunuz ? Onları insanlara gösterin. İnsanlara ürünleri özelleştirdiğini ve onları kişiselleştirdiğiniz gösterdiğinizde insanların mağazanıza ilgisi artacaktır. Böylelikle insanlar bunun gibi özel ürünler istediklerinde nereye gideceklerini artık biliyor olacaklardır.
 

5 Yıldızlı Yorumları Paylaşın

 
Ürünleriniz için göz kamaştırıcı yorumlar mı alıyorsunuz? İnsanların ürünlerine 5 yıldızlı yorumlar verildiğini görmelerini sağla.
 

Sosyal Medayaya Özel Kupon Kodları Paylaş

 
Takipçilerin için özel kupon kodları oluşturup onlarla paylaş. Bu yöntem ile mağazandan alışveriş yapmak isteyen kullanıcları daha cesaretlendirip ürünlerini onlara satabilirsin.
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Bizi Arayın